HTC Desire 530‎

< < Menu

Synkronisere dine konti

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Trykke på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til eller fra.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på en kontotype og gør ét af følgende:
    • Tryk på ved siden af den konto, du vil synkronisere, og dernæst på Synk. nu.
    • Tryk på > Synk. nu på skærmen Kontoindstillinger.
Tip: På skærmen Kontoindstillinger kan du oså ændre synkroniseringsindstillingerne for en konto.