HTC Desire 530‎

< < Menu

Flytte programmer og data til/fra telefonhukommelsen og lagerkortet

Hvis du har konfigureret lagerkortet som intern hukommelse, kan du flytte tredjepartssprogrammer, du har installeret, samt deres data som fx billeder, medier eller downloadede filer, til lagerkortet for at frigøre plads i telefonhukommelsen.

Hvis du ikke længere bruger lagerkortet som intern hukommelse, skal du sørge for at flytte alle programmer og data fra kortet tilbage til telefonhukommelsen.

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lagering og USB.
  2. Tryk på navnet på dit lagerkort, hvis du flytter programdata fra telefonhukommelsen til kortet, eller tryk på Telefonhukommelse, hvis du flytter data fra lagerkortet tilbage til telefonhukommelsen.
  3. Tryk på > Migrer data.
  4. Tryk på Flyt.
Bemærk:
  • Skærmbilleder migreres også
  • Når du tager nye billeder, videoer eller skærmbilleder eller henter nye filer efter migreringen, gemmes de også på den nye hukommelsesplacering.