HTC Desire 530‎

< < Menu

Tips til at forlænge batteritiden

Hvor længe kan batteriet holde, før det skal genoplades, afhænger af, hvordan du bruger HTC Desire 530. Prøv nogle af disse tips for at forlænge batteriets levetid.

Brug funktionerne til strømstyring

• Slå tilstandene Strømbesparelse og Ekstrem strømbesparelse til i Indstillinger.
  • Ved at overvåge anvendelsen af batteriet kan du se, hvad der bruger mest strøm, så du kan vælge, hvad du vil gøre. For yderligere oplysninger, se Kontrollere batteriforbruget.

Administrere dine forbindelser

• Slå trådløse forbindelser som f.eks. mobildata, Wi‍-Fi og Bluetooth fra, når du ikke bruger dem.
  • Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er, som f.eks. når du bruger navigation eller placeringsbaserede programmer. Se Tænde og slukke for placeringstjenester.
  • Slå Flytilstand til, hvis du ikke har brug for nogen trådløse forbindelser, og du ikke vil modtage opkald eller meddelelser.

Administrere din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Brug automatisk lysstyrke (standard), eller nedsæt lysstyrken manuelt.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der.

For yderligere oplysninger, se Indstillinger og sikkerhed og Personalisering.

Administrere dine programmer

• Batterioptimering hjælper dig med at forlænge batteriets standbytid. Se Batterioptimering til programmer.
  • Installer den nyeste software og programopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne.
  • Afinstaller eller deaktiver programmer, som du aldrig bruger.

Mange programmer udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er programmer, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis et program kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. Se Deaktivere et program.

Begræns baggrundsdata og synkronisering

Baggrundsdata og synkronisering kan bruge meget strøm, hvis du har mange programmer, som synkroniserer data i baggrunden. Det anbefales ikke at lade programmer synkronisere data for tit. Find ud af hvilke programmer, som kan indstilles med længere synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• Tryk på Konti og synkronisering i "‍Indstillinger"‍, og kontrollere hvilke typer af data, som synkroniseres i dine online-konti. Når batteriet begynder at blive svagt, kan du midlertidigt deaktivere synkronisering af nogle data.
  • Hvis du har mange e-mail-konti, kan du overveje at forlænge synkroniseringstiden for nogle af kontiene.

Vælg en konto i appen Mail, og tryk på > Indstillinger > Synk., send og modtag, og juster derefter indstillingerne under Sync plan.

• Når du ikke rejser fra et sted til et andet, skal du kun synkronisere vejropdateringerne for din aktuelle placering, i stedet for i alle byer, som du har indstillet. Åbn appen Vejr, og tryk derefter på , for at redigere og fjerne unødvendige byer.
  • Luk widgets, som du ikke bruger.

Nogle widgets synkroniserer konstant data. Overvej at fjerne de widgets, som ikke er vigtige på din startskærm.

• I Play Butik, skal du trykke på > Indstillinger, og derefter fjerne krydset i feltet Tilføj ikon til startskærm, for at undgå automatisk tilføjelse af app-genveje på startskærmen, når du har installeret nye apps. Tryk også på Opdater automatisk programmer > Opdater ikke automatisk programmer, hvis du er tilfreds med at opdatere appsene fra Play Butik manuelt.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Brug en ringetone med dybe toner og sæt lydstyrken til medium.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. Tryk på Lyd og meddelelser i Indstillinger, og vælg hvilken lyde, du ikke behøver og kan deaktivere.
  • Kontroller indstillingerne for dine programmer. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.