HTC Desire 530‎

< < Menu

Prismatisk

Er billedet lyst og farverigt? Brug effekten Prismatisk for at opnå friske krystalprismemønstre.
  1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Vælg et prismatisk mønster, som du vil bruge på billedet.
  5. Tryk på for at skifte til formlaget. Du skulle kunne se formlags-ikonet .
  6. Træk i formen for at flytte den.
  7. Spred dine fingre eller knib dem sammen på formen for at justere dens størrelse.
  8. Tryk og hold på formen med to fingre, og træk derefter dine fingre i en cirkulær bevægelse for at rotere den.
  9. Tryk på for at vende tilbage til billedlaget , og spred derefter dine fingre eller knib dem sammen på billedet for at justere dets størrelse.
  10. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
  11. Tryk på , juster indstillingerne for dit billedlag, og tryk derefter på .
  12. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.