HTC Desire 530‎

< < Menu

Tips til at tage selfies og billeder af folk

Skal du selv, din familie og venner se godt ud på dine billeder? Her er nogle kameraindstillinger, som du kan justere eller vælge inden du tager selfies og billeder af folk.

Vinklen på dine selfies

Skal vinklen på dine billeder være præcis den samme, som når du ser dig selv på skærmen?
  1. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på > Kameraindstillinger.
  3. Vælg Gem spejlbillede.

Hudbehandling på selfier

Gør huden smukkere, inden du tager din selfie.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Tryk på .
  4. Tryk på Make-up-niveau, og indstil derefter niveauet.