HTC Desire 530‎

< < Menu

Tips til optagelse af bedre billeder

Her er nogle tips til, hvad du kan gøre med Kamera-programmet for at tage bedre billeder.

Sådan forbedrer du fokus

• HTC Desire 530 har autofokus, som fungerer bedst på et motiv, der ikke bevæger sig for meget. Hvis du vil skifte fokus, skal du trykke på kamerasøgeren på det, du vil fokusere på.
  • Hvis motivet bevæger sig, trykker og holder du i kamerasøgeren på motivet for at låse fokus.

Tag billeder i god belysning

• HTC Desire 530 tilpasser automatisk fokus og eksponering. Hvis billedet ser undereksponeret eller for mørkt ud i kamerasøgeren, kan du trykke på den del af billedet, der er mørk. Omvendt kan du trykke på et kraftigt belyst område i billedet, hvis billedet ser overeksponeret ud. Fokuser på et motiv med en neutral lystone for at få en balanceret eksponering. Husk på, at hvis du trykker på et andet område, kan fokus skifte væk fra dit motiv.
  • Hvis der er dele af billedet, der ligger i skygge, og andre dele, der er belyst, kan du bruge HDR-funktionen til at optage flere billeder med forskellig eksponeringer og kombinere dem til ét billede. Hold HTC Desire 530 stille eller anbring den på en plan overflade, når du bruger HDR.

• Når du tager et panoramabillede, skal du overveje hele motivet og fokusere på en genstand, der har en neutral belysning, for derved at hjælpe med at holde eksponeringsbalancen i det sammensatte billede.

Andre tips

• I Kamera-indstillinger trykker du på Gitter for at hjælpe med at indramme motivet bedre eller med at forbedre billedkompositionen.
  • Når du har taget billedet, kan du fortsætte med at redigere kontrast, lysstyrke og meget mere i Fotoredigering.