HTC Desire 530‎

< < Menu

Redigering af startskærmen

Tilføjelse og fjernelse af en widgetskærm

Vigtigt:
  • Du kan ikke tilføje et nyt widgetpanel, hvis du allerede har nået det maksimale antal.
  • HTC BlinkFeed vises altid som den første skærm (med mindre den er blevet fjernet). Det er ikke muligt at tilføje en widgetskærm før HTC BlinkFeed.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Administrér sider på startskærmen i pop-op-menuen.
  3. Hvis du vil tilføje en nyt widgetskærm, skal du svirpe til venstre, frem til ikonet , som du skal trykke på.
  4. Hvis du vil fjerne en widgetskærm, skal du svirpe til venstre eller højre frem til skærmen, og tryk derefter på Fjern.
  5. Når du er færdig, trykker du på .

Arrangering af widgetskærmene

Vigtigt: Det er ikke muligt at indsætte eller flytte en widgetskærm til at være før HTC BlinkFeed.
  1. HTC BlinkFeed eller på en widgetskærm, skal du knibe to fingre sammen, for at tilpasse Startskærmen.
  2. Hold fingeren på miniaturebilledet til en widgetskærm, og træk det herefter til venstre eller højre til den ønskede placering.
  3. Når du har arrangeret dine widgetskærme, skal du trykke på .

Flytning af en widget eller et ikon

Du kan let flytte en widget eller et ikon fra et widgetpanel til et andet.
  1. Tryk og hold på widget'en eller ikonet med en finger.
  2. Bladr til venstre eller højre med en anden finger for at rotere skærmen til et andet widgetpanel.
  3. Slip widget'en eller ikonet.

Fjerne en widget eller et ikon

1. Tryk og hold på den widget eller det ikon, som du vil fjerne, og træk den så til .
  2. Når widget'en eller ikonet bliver rødt, løfter du fingeren.
Relaterede instruktioner