HTC Desire 530‎

< < Menu

Tilføjelse af widgets på startskærmen

Widgets gør vigtige oplysninger og medieindhold nemt tilgængelige. Vælg fra et udvalg af widgets og tilføj de mest brugbare til din startskærm.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Tilføj programmer og widgets i pop-op-menuen.
  3. Tryk på > Widgets.
  4. Rul igennem widgetsene, eller tryk på for at søge efter en bestemt widget.

Nogle widgets findes i forskellige formater og størrelser.

5. Hold fingeren på en widget, og træk den derefter hen til den ønskede widgetskærm.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde eller slukke for bestemte indstillinger på telefonen som f.eks. Wi‍-Fi eller Bluetooth.

Ændre indstillingerne for en widget

På nogle af widgetene er det muligt at ændre de grundlæggende indstillinger (som f.eks. på widgeten Kontakter).

1. Tryk og hold på en widget på startskærmen, og træk den til .
  2. Tilpas widget-indstillingerne.

Ændre størrelse på en widget

Nogle widgets kan du ændre størrelse på, efter du har tilføjet dem til startskærmen.
  1. Tryk og hold på en widget på startskærmen og slip derefter fingeren. Hvis du kan se en kant på widget'en, betyder det, at du kan ændre størrelse på den.
  2. Træk i kantens sider for at forstørre eller formindske widget'en.