HTC Desire 530‎

< < Menu

Downloade temaer

Find og download færdige temaer, som gør det nemt for dig at tilpasse din HTC Desire 530.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Temaer.
  2. Tryk på Introduktion.
  3. Log ind med din foretrukne konto.
  4. På skærmen Anbefales skal du glide til venstre eller højre under hver kategori for at gennemse de anbefalede emner.
  5. For at se alle tilgængelige emner i en kategori, skal du glide til venstre og trykke på Se alle.
  6. Tryk på et emne for at se yderligere oplysninger.
  7. Tryk på Download.

For at anvende temaet efter at du har downloadet det, skal du trykke på Anvend. Hvis dit tema har brugerdefinerede lyde, ændres alle dine ringetoner og alarmtoner også.