HTC Desire 530‎

< < Menu

Fingerbevægelser

Bruge fingerbevægelser til at slå mikrofonen fra på HTC Desire 530, skrue ned for ringetonen mm.

Vend for at gøre lydløs

Hvis telefonen vender op, når den ringer, kan du gøre den lydløs ved at vende den om.

Tage telefonen op for at nedsætte lydstyrken

Hvis du f.eks. er i et forretningsmøde eller på en restaurant, kan du tage HTC Desire 530 op, når den ringer, for at sænke ringetonens lydstyrke automatisk.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger, tryk på Lyd og meddelelse, og vælg eller fravælg Stille opringning ved besvarelse.

Forøg automatisk ringetonens lydstyrke, når den er i lommen eller tasken

Lommetilstand bevirker, at HTC Desire 530 kan registrere, når den er i din taske eller lomme, og at den skruer op for ringetonens lydstyrke, så du kan høre den i støjfyldte omgivelser.

Du kan slå denne funktion til og fra. Gå til Indstillinger, tryk på Lyd og meddelelse, og vælg eller fravælg Lommetilstand.

Roter HTC Desire 530 for at få en bedre visning

På mange skærme kan du automatisk ændre skærmens retning fra stående til liggende ved at dreje HTC Desire 530 til siden.

Når du indtaster tekst, kan du dreje HTC Desire 530 om på siden for at få et større tastatur.