HTC Desire 530‎

< < Menu

Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere til min Google-konto?

Du kan sikkerhedskopiere dit personlige indhold fra telefonen til din Google-konto på mange måder. Hvis du fx vil sikkerhedskopiere billeder og videoer, skal du aktivere sikkerhedskopiering i Google Billeder. Hvis du vil sikkerhedskopiere filer og dokumenter, kan du aktivere funktionen Automatisk sikkerhedskopi i Google Drev.

Du kan også aktivere Android Sikkerhedskopi-tjenesten i Indstillinger, når du vil sikkerhedskopiere de fleste af dine indstillinger og programdata.
Åbn programmet Indstillinger og tryk på Sikkerhedskopiér og nulstil. Slå Sikkerhedskopier mine data til.

Her er nogle af de elementer, som Android Sikkerhedskopi-tjenesten kan sikkerhedskopiere til din Google-konto:

Element Eksempel
Indstillinger
  • Wi‍-Fi netværk og adgangskoder
  • Systemindstillinger som fx dato, klokkeslæt, sprog, indtastningstillinger og skærmindstillinger
Programdata
  • Indstillinger i Google programmer som fx Gmail, Google Calendar og Play Butik
  • Kontaktliste, opkaldsoversigt og tekstmeddelelser
  • Liste med byer i programmet HTC Vejr
Ikke alle tredjepartsprogrammer understøtter nødvendigvis sikkerhedskopiering af deres programdata via Android Sikkerhedskopi-tjenesten.
Indstillinger for personalisering
  • Startskærmens baggrund

Når du gendanner indhold fra din gamle telefon, kan startskærmens baggrund ikke gendannes, hvis din gamle telefon har en anden skærmopløsning end HTC Desire 530.

• Widgets og programikoner på startskærmen - afhængig af widgetens kompatibilitet
  • Alarmer og ringetoner