HTC Desire 12s‎

< < Menu

Din kontaktliste

Appen Kontakter lister alle kontakter, du har lagret på din Google-konto. Brug appen Kontakter til at se interaktionerne med de personer, der betyder noget for dig.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Kontakter.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. Her er nogle af de ting, du kan gøre:
    • Tilføje en ny kontakt. Se Tilføje en ny kontakt.
    • Slette en kontakt ved at trykke på .
    • Tjekke oversigten over interaktioner med dine kontakter.
    • Gruppere kontakter vha. etiketter. Se Gruppere kontaker efter etiket.
    • Søg efter dine kontakter ved at trykke på øverst på skærmen.
Hvis du vil sortere din kontakter efter for- eller efternavn, trykker du på > Indstillinger > Sortér efter.
Relaterede instruktioner