HTC Desire 12s‎

< < Menu

Visning af billeder og videoer

Vigtigt: Når du åbner Google Billeder første gang, skal du logge på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det, og vælge, om du vil slå sikkerhedskopi og synkronisering til eller fra.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Billeder.

Du vil se dine lokale og synkroniserede billeder og videoer, organiseret efter dato.

2. Du kan skifte til en anden visning ved at trykke på > Layout og vælge, hvordan du vil vise mediefilerne.
  3. Tryk på en miniature for at se den på hele skærmen.
  4. For kun at få vist de billeder og videoer, der er gemt i telefonens hukommelse eller på hukommelseskortet, trykker du på Vis navigeringsskyderknap for at åbne sidemenuen, og derefter trykker du på Enhedsmapper.