HTC Desire 12s‎

< < Menu

Tænde/slukke for Bluetooth

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Forbundne enheder.
  2. Brug Bluetooth Til/Fra til at slå Bluetooth-forbindelsen til og fra.
  3. Tryk på Bluetooth > Pardan med ny enhed for at se en liste med tilgængelige enheder.
Bemærk: Slå Bluetooth fra, når du ikke bruger det, så du spare på batteriet, eller hvis du befinder dig et sted, hvor det er forbudt at bruge en trådløs enhed, som f. eks. på et fly eller et hospital.