HTC Desire 12s‎

< < Menu

Tage et billede

1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Peg kameraet på det, du vil tage et billede af. Du kan trykke på skærmen for at fokusere på et andet motiv.
  3. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .

Sådan bruges HDR

Når du tager portrætter imod en lys baggrund, kan du bruge HDR (HDR er en forkortelse for Stort dynamikområde) til at optage motiverne tydeligt. HDR tydeliggør detaljerne i både de lyse og skyggefulde områder - selv i belysning med høj kontrast.
Vigtigt: HDR virker bedst, når dit emne står stille. Kameraet tager tre billeder med forskellige eksponeringsniveauer og kombinerer dem til ét forbedret billede.
  1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg om du vil bruge hoved- eller frontkameraet til at tage billeder med. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Sørg for at du har valgt . Har du ikke gjort det, kan du trykke på for at ændre.
  4. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .