HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hvorfor vises mine optagne stående billeder i liggende format på min computer?

Hvis den billedfremviser, du bruger, ignorerer den orienterings-tag, der er gemt i billedets Exif-data, vises billederne ikke i korrekt orientering.

I Windows 7 ignorer systemets standardprogram som fx Windows Billedfremviser og Windows Stifinder Exif orienterings-taggen. Brug et andet program, der kan læse denne tag, så billederne vises i korrekt orientering.

I Windows 8 og nyere kan standard billedfremviseren og Stifinder understøtte læsning af Exif orienterings-taggen og viser billederne korrekt.