HTC Desire 12‎

< < Menu

Software- og programopdateringer

Download og installér softwareopdateringer for at få de nyeste forbedringer i ydeevne, fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer. HTC Desire 12 kan søge efter og underrette dig, hvis der er en nye opdateringer.

Nogle programopdateringer er tilgængelige fra HTC eller din mobiloperatør, og du vil modtage meddelelser på din telefon, når der er nye opdateringer. Eller når du kan installere programopdateringer fra Google Play Butik. Nogle HTC-programmer, der ikke er forhåndsinstalleret på visse telefoner, kan også downloades fra Google Play Butik.

Bemærk: Oplysningerne i denne vejledning er muligvis ikke helt opdaterede, og der kan være nyere tilgængelige software- eller programopdateringer.

Kontrollerer systemets softwareversion

Før du installerer en opdatering til systemsoftwaren, kan du først tjekke, hvilke versioner af Android du har på telefonen.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefonen.
  3. Tjek under Android-version.

Manuel søgning efter opdateringer

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefonen > Systemopdateringer. HTC Desire 12 tjekker, om der er tilgængelige opdateringer.
Bemærk: Hvis du ikke har internetforbindelse, bliver du bedt om at slå mobiltelefondata til eller oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk. Efter der er oprettet forbindelse, skal du trykke på Kontroller nu for at kontrollere for opdateringer.
Relaterede instruktioner