HTC Desire 12‎

< < Menu

Filhåndtering

Brug programmet Filhåndtering til at gennemse og organisere filer og mapper i telefonhukommelsen og på lagerkortet.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Filhåndtering.
  2. På programmets Startskærm trykker du på et fillager for at åbne det.
  3. Du kan omdøbe en fil eller en mappe ved at holde nede på den og trykke på > Omdøb.
  4. Du kan vælge flere elementer ved at trykke på > Vælg fil eller mappe. Tryk så på hvert element, du vil vælge, eller tryk på > Vælg alle.
  5. Når du har valgt elementerne, trykker du på ikonerne nederst i Filhåndtering for at dele, kopipere, klippe eller slette dem. Du kan kun dele filer, og ikke mapper.
  6. Når du kopierer eller klipper elementer, kan du navigere til en anden mappe eller et andet fillager og indsætte dem.