HTC Desire 12‎

< < Menu

Sådan sætter du nano-SIM- og microSD-kort i

Bemærk:
  • Brug et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, vil det ikke passe ordentligt i bakken, og det kan beskadige kortstikket.
  • microSD-kortet er ekstraudstyr, som sælges separat.
  1. Hold telefonen med forsiden opad.
  2. Sæt spidsen af det medfølgende bakkeudskubningsværktøj — eller en lille bøjet papirclips — i udskubningshullet ved kortbakken.

Når du indsætter udskubningsværktøjet i udskubningshullet, for at tage bakken ud, skal du sørge for ikke at trykke på bakkerne, så udskubningsmekanismen ikke går i stykker.

Illustration warning not to press the tray when inserting the eject tool.
  3. Skub spidsen helt ind i hullet, indtil kortbakken skubbes ud, og træk så kortbakken ud.
  4. Gør følgende for at lægge dit nano-SIM- og microSD-kort i bakken:

Læg nano-SIM- og microSD-kortene med kontaktfladerne nedad i SIM1-, SIM2 og SD-holderne i kortbakken. Sørg for at justere de skrå hjørner på nano-SIM-kortet til indhakkene i holderen.

Bemærk: Som standard vil SIM 1 bruge 4G LTE/3G-netværk, og SIM-2 vil bruge 3G/2G-netværk. For at finde ud af hvordan du indstiller det foretrukne kort til at bruge 4G LTE, henvises til Administration af dine nano-SIM-kort med Dual network manager.
  5. Når du sætter bakken på plads igen, skal du sørge for at det vender opad, så kortene ikke falder ud. Hold bakken med microSD-kortet mellem fingrene og sæt det på plads i stikket.
  6. Sørg for at bakken er sat helt ind og ikke stikker ud fra slidsen.
Gør det samme som ovenfor for at skubbe bakken ud og fjerne kortene. Husk at afmontere microSD-kortet, før du skubber det ud. Se Demontering af hukommelseskortet.