HTC Desire 12‎

< < Menu

Sikkerhedskopiering af HTC Desire 12

Sikkerhedskopier automatisk HTC Desire 12 til Google Drev, så du kan gendanne indhold som fx programdata og indstillinger, hvis du får brug for det.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhedskopiér og nulstil.
  2. Tryk på Sikkerhedskopier mine data
  3. Tryk på Til/Fra-omskifteren for at slå funktionen til, og tryk så på .
  4. Sørg for at Automatisk gendannelse er slået til.

Dette tillader, at et programs data og indstillinger gemmes via tjenesten Android Sikkerhedskopiering, så den kan gendannes, når du geninstallerer programmet på HTC Desire 12.

Tip: Du kan vælge en anden sikkerhedskopieringskonto end din primære Google-konto ved at trykke på Sikkerhedskopierings-konto og så vælge en anden Google-konto. Du kan også trykke på Tilføj konto for at tilføje en ny Google-konto til din sikkerhedskopi.

Hvilken type data kan sikkerhedskopieres?

På telefoner, der kører Android 7, kan følgende elementer sikkerhedskopieres vha. din Google-konto:

Startskærm Baggrund
Programliste
  • Programmer installeret fra Google Play Butik.
  • Programskærmenes gitterstørrelse, sorteringsrækkefølge samt programmapper, du har oprettet i Tilpasset visning.
Programdata og indstillinger
  • Opkaldsoversigt.
  • Google Calendar og Gmail-indstillinger.
  • Data, der er synkroniseret til din Google-konto som fx Google-kontakter og kalenderbegivenheder.
  • Data in HTC-programmer som fx kontakter i programmet Kontakter, du har gemt på telefonen, Ur og bylisten til Vejr samt e-mailkonti i Mail-programmet.
  • Data og indstillinger fra installerede tredjepartsprogrammer, afhængigt af, om disse programmer tillader dette.
Indstillinger for enheden Ringetoner, Wi‍-Fi-netværk og deres adgangskoder samt visse enhedsindstillinger.

Automatisk sikkerhedskopiering sikkerhedskopierer jævnligt telefonen til en privat mappe i Google Drev. Dette sker hver 24 timer, når telefonen ikke er i brug, oplader og er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk.

Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som programudviklere har valgt at udelukke fra tjenesten, sikkerhedskopieres ikke.

Bemærk: Gendannelse af din baggrund fra din gamle telefon kan afhænge af, om skærmopløsningen er kompatibel med både din gamle telefon og HTC Desire 12.