HTC Desire 12‎

< < Menu

Android 7 Nougat

Android 7 Nougat indeholder nye funktioner, der gør det endnu lettere at arbejde med programmer og indstillinger.

Programgenveje

Fra og med Android 7.1 kan du holde på et programikon for at vise en menu, hvor du har hurtig adgang til almindelige programfunktioner. Fra fx Ur-programikonet kan du hurtigt sætte en timer eller alarm.
Screen showing to press and hold an app and choose from app shortcuts
Bemærk: Ikke alle programmer understøtter funktionen programgenveje.

Se Programgenveje.

Multi-tasking gjort nemt

Ud over at flippe rundt imellem kørende programmer er der hurtigere måde at bruge knappen NYLIGE PROGRAMMER til at skifte mellem programmer.

• Vil du se en video, mens du chatter samtidig? Brug opdelt skærm til at vise to kørende programmer side om side.
  • Skift hurtigt til det foregående program med et dobbelt tryk.

For yderligere oplysninger henvises til Multi-tasking.

Forbedrede meddelelser

Se indgående oplysninger på en anmeldelse uden at skulle åbne et program. Hvis du har modtaget en ny meddelelse, kan du direkte sende et svar direkte fra meddelelsen. Se Meddelelsespanel.

Forbedrede indstillinger

• Sæt grænse for, hvor meget mobildata din telefon kan bruge. Når du slår Databesparelse til, vil programmer i baggrunden ikke kunne bruge dataforbindelsen, medmindre du har givet disse programmer lov til dette. Se Databesparelse.
  • Brug værktøjslinjen Hurtige indstillinger til at slå Wi‍-Fi og andre hurtigindstillinger til og fra. Se Bruge Hurtigindstillinger.
  • Du skal ikke længere navigere tilbage til hovedskærmen for indstillinger én skærm ad gangen. Der er en sidemenu, som du kan åbne når som helst for at få direkte adgang til de vigtigste indstillinger. Se Introduktion til indstillinger.
  • Se forslag til hvordan du får mere ud af din telefon øverst i skærmbilledet indstillinger.
  • Bortset fra at ændre skriftstørrelsen kan du også justere visningsstørrelse af elementer som ikoner og billeder. Se Justere visningsstørrelse.