HTC Desire 12+‎

< < Menu

Sådan tager du en selfie

1. På startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til funktionen Billede. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  3. Tryk på for at skifte til frontkameraet.
  4. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .

Sådan vender du dine selfies

Når du ser dig selv i kamerasøgeren, er selfieen faktisk et spejlbillede. Du kan gøre følgende, hvis det optagne billede vender forkert og ikke er et spejlbillede.
  1. Skift til frontkameraet. Se Vælge en optagetilstand for yderligere oplysninger.
  2. Tryk på > Selfiespejl og vælg Aktivér.