HTC Desire 12+‎

< < Menu

Software- og programopdateringer

Download og installér softwareopdateringer for at få de nyeste forbedringer i ydeevne, fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer. HTC Desire 12+ kan søge efter og underrette dig, hvis der er en nye opdateringer.

Nogle programopdateringer er tilgængelige fra HTC eller din mobiloperatør, og du vil modtage meddelelser på din telefon, når der er nye opdateringer. Eller når du kan installere programopdateringer fra Google Play Butik. Nogle HTC-programmer, der ikke er forhåndsinstalleret på visse telefoner, kan også downloades fra Google Play Butik.

Bemærk: Oplysningerne i denne vejledning er muligvis ikke helt opdaterede, og der kan være nyere tilgængelige software- eller programopdateringer.

Kontrollerer systemets softwareversion

Før du installerer en opdatering til systemsoftwaren, kan du først tjekke, hvilke versioner af Android du har på telefonen.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på System > Om telefonen.
  3. Tjek under Android-version.

Manuel søgning efter opdateringer

Bemærk: Slå mobildata til eller forbind din HTC Desire 12+ til et Wi‍-Finetværk, før du søger efter opdateringer.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på System > Softwareopdateringer.
  3. Tryk på Kontroller nu.
Relaterede instruktioner