HTC Desire 12+‎

< < Menu

Genstarte HTC Desire 12+ (soft-nulstilling)

Hvis HTC Desire 12+ kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

HTC Desire 12+ reagerer ikke?

Hvis HTC Desire 12+ ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykke på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Hold TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED nede, indtil telefonen vibrerer, og slip herefter knapperne.
Tip: Det kan være nødvendigt at holde knapperne nede i 8-10 sekunder, før telefonen vibrerer.