HTC Desire 12+‎

< < Menu

Jeg kommer hele tiden til, at trykke på en af knapperne SENESTE APPS eller TILBAGE, og derved afslutte mit spil. Hvordan undgår jeg dette?

Du kan bruge skærmfastgørelse til, at låse din skærm fast på spillet, du spiller på. Herefter afsluttes spillet ikke, når du trykker på nogle af hardwareknapperne, medmindre du frigør skærmen.

Du kan læse mere i afsnittet Hvad er skærmfastgørelse, og hvordan fastgør jeg et program?.