HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Lyser konstant grøn, når din HTC Desire 10 lifestyle er forbundet til strømadapteren eller en computer, og batteriet er ladet helt op.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Vælg, hvornår meddelelses-LED'en skal blinke

Du kan vælge, hvornår og hvilke apps der skal blinke med lysdioden, når du modtager nye beskeder.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Under Meddelelser trykker du på Blink LED ved meddelelser. Vælge om lysdioden altid skal blinke, eller kun hvis skærmen er slukket.
  3. Tryk på Administrér LED-meddelelser. Vælg, hvilken app-beskeder lysdioden skal blinke til'.
Tip: I andre apps, skal du tjekke deres indstillinger for at finde ud af, om lysdioden kan indstilles.