HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Gendannelse fra din gamle HTC-telefon

Hvis du brugte HTC Backup på din gamle HTC-telefon, skal du hente og bruge programmet HTC GendanHTC Desire 10 lifestyle for at gendanne din sikkerhedskopi.
Vigtigt: Afhængig af mængden af indhold, kan en gendannelse af en sikkerhedskopi til HTC Desire 10 lifestyle via din dataforbindelse resultere i yderligere dataomkostninger og tage lang tid. Det anbefales at bruge en Wi‍-Fi-forbindelse.
  1. Når du har konfigureret HTC Desire 10 lifestyle, kan du glide Meddelelsespanelet åbent og trykke på meddelelsen Overfør eller gendan dit indhold.
  2. Tryk på Gendan fra HTC Backup.

Hvis HTC Gendan-programmet ikke er installeret på telefonen, bliver du bedt om at hente og installere HTC Gendan.

3. Tryk på Gendan fra HTC Backup.
  4. Log på med den konto, du har brugt da du sikkerhedskopierede din gamle telefon.
  5. Vælg den sikkerhedskopi der skal gendannes på HTC Desire 10 lifestyle.
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, om du vil bruge din mobildataforbindelse eller Wi‍-Fi-forbindelse til at gendanne din sikkerhedskopi.
  7. Følg skærmvejledningen for at gendanne din sikkerhedskopi.
  8. Glid meddelelsespanelet åbent for at se, om der er en meddelelse om, at du skal afslutte gendannelse af sikkerhedskopien.

Gratis programmer fra Google Play gendannes i baggrunden, og du kan følge status ved en meddelelse i statuslinjen. Hvis du vil gendanne betalte programmer, skal du hente og installere dem fra Google Play.

Dine programmer vises på skærmen Programmer, når de er installeret. Genvejene til Apps og startskærmen omorganiseres efter din sikkerhedskopi, når alle dine programmer er installeret. Du kan fortsætte med at bruge HTC Desire 10 lifestyle, mens programmerne gendannes.