HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Kan jeg gøre de samme ting i Google Billeder, som jeg plejede at gøre i HTC Galleri?

På telefoner, der ikke længere har HTC Galleri, integreres Google Billeder-programmet problemfrit med HTC-programmer som fx Kamera og Temaer. I Google Billeder kan du gøre mange af de ting, du har gjort i HTC Galleri.
Du kan fx gøre følgende:
  • Skifte imellem forskellige visninger med en simpel fingerbevægelse.

Samle eller sprede to fingre på skærmen for at skifte imellem visning per dag, måned og år.

• Opret album, hvis du manuelt vil organisere dine billeder og videoer.

Vælg flere billeder og videoer, og tryk derefter på > Album.

• Søg let efter billeder og videoer.
    Tryk på for at søge efter et ansigt, et sted, ting eller endog en dato, hvor et billede blev taget.
  • Foretag grundlæggende redigering af billeder og videoer.

Du kan rotere, beskære, justere lysstyrke, anvende filtre mm. på dine billeder. Du kan også beskære dine videoer.

• Opret en film.

Tryk på for at oprette en ny med Google Billeder.

Bemærk: Du skal have en internetforbindelse og logge ind på din Google-konto for at kunne bruge mange af funktionerne i Google Billeder.