HTC 10‎

< < Menu

Indstilling af en skærmlås

Beskyt dine personlige oplysninger og forhindr andre i at bruge HTC 10 uden din tilladelse.

Angiv et mønster for skærmlås, en numerisk pinkode eller andre måder at låse telefonen på. Du bliver bedt om at låse op for din låseskærm hver gang HTC 10 tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Under Enhedssikkerhed trykker du på Skærmlås.
  3. Vælg en mulighed for skærmlås og konfigurer skærmlåsen.
  4. Ved siden af Skærmlås trykker du på Settings icon > Lås automatisk og angiver det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
    Tip: Hvis du har konfigureret et mønster til skærmlåsen, og du ikke vil have at dette mønster vises på skærmen, mens du tegner det, skal du trykke på Settings icon og trykke på Gør mønster synligtTil/Fra for at slå det fra.
Relaterede instruktioner