HTC 10‎

< < Menu

Nulstilling af HTC 10 (hard-nulstilling)

Hvis HTC 10 har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger (kaldes også en hard-nulstilling eller master-nulstilling). En nulstilling til fabriksindstillinger bringer telefonen tilbage til sin oprindelige tilstand — tilstanden fra før du tændte for den første gang.
Vigtigt: Nulstilling til fabriksindstillinger vil fjerne alle data på dit telefonlager, herunder apps, som du har downloadet og installeret, dine konti, dine filer såvel som system- og appdata og indstillinger. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  2. Tryk på Nulstilling af fabriksdata.

For at undgå at slette medier og andre data fra hukommelseskortet, bør du sørge for ikke at vælge muligheden Slet SD-kort.

3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Tryk på Slet alt.
Bemærk: En nulstilling til fabriksindstillinger sletter muligvis ikke alle data permanent på telefonen, herunder personlige oplysninger.