HTC 10‎

< < Menu

Bør jeg bruge lagerkortet som flytbar eller intern hukommelse?

Brug dit lagerkort som flytbart lager, hvis der allerede er indhold på det som fx dine mediefiler eller andre filer, så du ikke mister dette indhold. Hvis du har et helt nyt lagerkort, kan du vælge, om du vil bruge de tsom flytbart lager eller konfigurere det som en udvidelse til den intern hukommelse.

Flytbart lager

Brug et nyt lagerkort som flytbart lager for at kunne sætte kortet i HTC 10 eller andre Android-telefoner og bruge det.

Intern lagerenhed

Konfigurér et nyt lagerkort som intern hukommelse for at opnå bedre beskyttelse af personlige oplysninger og sikker anvendelse. Derved krypteres og formateres lagerkortet, så det fungerer præcis som den interne hukommelse.

Dette udvider også den interne hukommelse, da:
  • Optagne skærmbilleder, billeder fra kameraet, medier og andre filer gemmes på lagerkortet.
  • Tredjepartsprogrammer, du har installeret, samt deres data kan flyttes til/fra telefonhukommelsen og lagerkortet.
Advarsel: Når du har konfigureret lagerkortet som intern hukommelse, kan kortet kun bruges på HTC 10, hvor det blev formateret.