HTC 10‎

< < Menu

Andre måder at hente kontakter og andet indhold

Du kan tilføje individuelle kontakter og andet indhold til HTC 10 på forskellige måder.
Kilde af indhold Sådan overfører du
Synkronisering med computeren

Brug HTC Sync Manager til at synkronisere kontakter, dokumenter, afspilningslister og andet mellem HTC 10 og din computer, hvis den kører Windows eller OS X som operativsystem.

Du kan også bruge det til at overføre din iTunes-sikkerhedskopi, der indeholder kontakter, meddelelser og andet indhold fra en iPhone fra din computer til HTC 10.

Google-konto Google-kontakter importeres til din HTC 10, når du logger på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra din HTC 10.
Sociale netværkskonti Log på dine favorit sociale netværk for at synkronisere kontaktoplysninger fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC 10 synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbejdsplads.
Outlook.com-konto Synkroniser personlige kontakter fra din Microsoft Outlook.com-konto.
Telefonkontakter Du kan oprette kontakter lokalt på HTC 10, hvis du ikke vil gemme dem på dine onlinekonti.
nano-SIM-kort Kopier alle kontakterne fra dit nano-SIM til din HTC 10.