HTC 10‎

< < Menu

Flytning af et program til eller fra lagerkortet

Når du løber tør for lagerplads i telefonhukommelsen, kan du flytte et downloadet program og dens data til lagerkortet, hvis kortet er oprettet som intern hukommelse.

Hvis du vil omformatere lagerkortet, skal du huske at flytte alle programmer med data tilbage til telefonhukommelsen, før du formaterer.

Vigtigt: Forhåndsinstallerede programmer kan ikke flyttes. Nogle tredjepartsprogrammer, du har hentet og installeret i telefonhukommelsen, kan muligvis ikke flyttes til lagerkortet.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Lagerplads.
  2. Tryk på Intern delt hukommelse, og tryk derefter på Andre programmer, hvis du vil flytte et program fra telefonhukommelsen til hukommelseskortet.

Du kan også trykke på navnet på lagerkortet og derefter på Programmer, hvis du vil flytte et program fra lagerkortet tilbage til telefonhukommelsen.

3. Tryk på det program, du vil flytte.
  4. Tryk på Rediger, og tryk derefter der, hvor du vil flytte det til.
  5. Tryk på Flyt.