HTC 10‎

< < Menu

Sådan slår du ikonbadges til eller fra

Nogle programmer viser muligvis en prik, når de har meddelelser til dig. Du kan vise eller skjule disse prikker på programikonerne.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Tryk på Avanceret.
  3. Under Meddelelser trykker du på Meddelelser og dernæst på det program, hvis meddelelser du vil tilpasse.
  4. Tryk på Til/Fra ved siden af valgmuligheden Tillad ikon-kort for at slå funktionen til eller fra.