HTC 10‎

< < Menu

Personlig lydprofil

Personaliser din musikoplevelse til dine hovedtelefoner. Lav din egen lydprofil, der passer til dine lyttevaner eller høreevner.
  1. Sæt dine hovedtelefoner i hovedtelefonstikket og tryk på Konfigurer, hvis du bliver bedt om at konfigurere en personlig lydprofil.

Hvis du ikke bliver bedt om det, kan du gå til Indstillinger og trykke på HTC BoomSound med Dolby Audio > Personlig lyd profil.

2. Gør et af følgende:
    • Vælg Besvar spørgsmål for at oprette en lydprofil på grundlag af dine lyttepræferencer.
    • Vælg Lyt til frekvenser for at oprette en lydprofil på grundlag af din hørelse.
  3. Tryk på Start og følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere din lydprofil.
Du kan oprette flere lydprofiler til dine hovedtelefoner og skifte imellem dem.
Bemærk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.