HTC 10 evo‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC 10 evo leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Forbedr lyden

Hvis du er hørehæmmet, kan disse lydrelaterede funktioner gøre det tydeligere og mere forståeligt at lytte til HTC 10 evo.

• Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se TalkBack.
  • Når du bruger hovedtelefoner, kan du styre lydbalancen eller aktivere monolyd, når du bruger en enkelt hovedtelefon. Se Indstillinger for tilgængelighed.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC 10 evo.

Brug Motion Launch

Motion Launch kombinerer en hånd- og en fingerbevægelse til at udføre en handling som fx at vække HTC 10 evo fra dvale, aktivere kameraet. For yderligere oplysninger henvises til Motion Launch.