HTC 10 evo‎

< < Menu

Tildele en PIN-kode til et nano-SIM-kort

Du kan beskytte dit nano-SIM-kort ved at tildele det en PIN-kode (personligt identifikationsnummer).
Vigtigt: Sørg for, at du har standard PIN-kode fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Opsæt SIM-kortlås.
  3. Vælg at låse kortet, indtast standard PIN-kode til kortet og tryk på OK.
  4. Hvis du vil skifte kortets PIN-kode, trykker du på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et nano-SIM-kort, der er låst

Hvis du indtaster en forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte antal gange, vil kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC 10 evo. Kontakt din mobiludbyder for at få denne kode.

1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede instruktioner