HTC 10 evo‎

< < Menu

Tænde og slukke for placeringstjenester

Hvis du vil finde din placering på din HTC 10 evo, skal du slå placeringskilderne til.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Placering.
  2. Brug knappen Til/Fra til at slå placeringstjenesterne til og fra.
  3. Under Placeringskilder, skal du vælge den placeringsfunktion, du vil bruge. Hvis du f.eks. vil have en bedre registrering af din placering, skal du vælge Stor nøjagtighed. Hvis du vil spare på strømmen, skal du vælge Strømbesparelse.

Hvis du slår en placeringskilde fra (f.eks. GPS), vil ingen af programmerne på din HTC 10 evo indsamle dine placeringsdata via den pågældende placeringskilde. Tredjepartsprogrammer kan dog stadig indsamle, og HTC 10 evo kan fortsat levere, placeringsdata fra andre kilder, herunder fra Wi‍-Fi og signal-triangulering.