HTC 10 evo‎

< < Menu

Hvad er HTC Connect?

Med HTC Connect kan du trådløst streame musik eller video fra din telefon til dine højttalere eller dit fjernsyn ved blot at glide op med 3 fingre på skærmen.

Du kan streame medier til enhver af følgende typer enheder:

• Airplay højttalere eller Apple TV
  • Blackfire understøttede multi-rum højttalere
  • Multi-rum højttalere, som understøtter Qualcomm AllPlay smart medie-platformen
  • DLNA-kompatible højttalere og fjernsyn
  • Miracast-kompatible skærmenheder
  • Chromecast-kompatible skærmenheder.
  • Bluetooth-højttalere
  • HTC-certificerede elektroniske enheder eller tilbehør, som har påsat HTC Connect-logoet:
    Billede af HTC Connect-logoet.
Bemærk: Nogle enheder skal muligvis parres, før du kan dele med dem.

For at se en liste over understøttede enheder eller tilbehør, henvises til https://connect.htc.com/certified-devices.html. For yderligere oplysninger om HTC Connect henvises til https://connect.htc.com/index.html.