HTC 10 evo‎

< < Menu

Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Med din Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du flag-markere vigtige e-mails eller indstille dit fraværssvar direkte på telefonen.

Markere en e-mail

1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Mail.
  2. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  3. Mens du kigger i indbakken, kan du trykke på flagikonet, der vises ved siden af en e-mail eller en samtale.
    Tip: For at flag-markere en e-mail inden i en samtale, trykker du på Udvid for at udvide samtalen, og derefter trykker du på flagikonet for e-mailen.

Indstille status for Ikke til stede

1. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryk på Knap til flere indstillinger > Ikke til stede.
  3. Tryk på din aktuelle kontorstatus, og vælg derefter Ikke til stede.
  4. Indstil datoer og tidspunkter.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Hvis du vil bruge en anden automatisk svarmeddelelse for modtagere udenfor din virksomhed, skal du trykke på muligheden Send svar til eksterne afsendere, og indtast derefter den automatiske svarmeddelelse i feltet.
  7. Tryk på Gem.