HTC 10 evo‎

< < Menu

Styre musikafspilning fra HTC Ice View

Afspil en sang på din telefon, og luk derefter HTC Ice View coveret for at få vist afspilningsknapperne.
  1. Mens en sang spilles i programmet Afspille musik og HTC Ice View coveret er lukket, kan du dobbelttrykke på coveret for at vække skærmen.

Du vil se afspilningsknapperne på coveret.

2. Du kan:
    • Tryk eller glid ned på for at sætte afspilningen på pause. Tryk eller glid op på for at genoptage afspilning.
    • Tryk eller glid til højre på for at gå til den forrige sang. Tryk eller glid til venstre på for at gå til den næste sang.
    • Tryk på knapperne LYDSTYRKE for at indstille lydstyrken.