HTC 10 evo‎

< < Menu

Start kamera fra HTC Ice View

Du kan åbne og bruge Kamera-programmet direkte på HTC Ice View.

1. Tag telefonen op i stående orientering.
  2. Glid øjeblikkeligt ned to gange på HTC Ice View.
    Bemærk: Den længde, du glider, skal være mindst 3 cm.
  3. Tage et billede eller en video direkte fra coveret.

Har du problemer med at starte kameraet?

Hvis du ikke kan starte Kamera fra HTC Ice View, kan du tjekke, om funktionerne Åbn kamera når skærmen er slukket og Åbn kameraet fra startsiden i Ice View er slået til.
  1. På startskærmen skal du trykke på , og find herefter og tryk på Ice View.
  2. Vælg indstillingerne Åbn kamera når skærmen er slukket og Åbn kamera fra Ice View home.