HTC 10 evo‎

< < Menu

Se programmeddelelser på HTC Ice View

Telefonen giver dig hurtig adgang til meddelelser og programmer — herunder programmet Kamera — uden at du behøver at vippe coveret op.
  1. Du kan vække din HTC-telefon ved at trykke to gange på HTC Ice View.
  2. Når du ser programmeddelelser, glider du til venstre eller højre for at se typen af meddelelse, du har modtaget.
  3. Glid op for at rulle igennem meddelelserne af en bestemt type, og glid derefter til venstre eller højre for at læse meddelelserne enkeltvis.
  4. Glide ned på coveret for at rydde meddelelserne.
Du kan også udføre hurtige handlinger med HTC Ice View som fx at besvare et ubesvaret opkald eller slå en alarm fra.