HTC 10 evo‎

< < Menu

Administrere programmer, der kører i baggrunden

Du kan indstille Boost+-programmet til automatisk at stoppe ubrugte programmer, så de ikke kører i baggrunden. Dette hjælper med at spare på batteriet.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Optimér baggrundsprogrammer.
  3. Sørg for, at Optimer baggrundsprogrammer Til/Fra-knappen er tændt.

Boost+ lister ubrugte programmer, der kører i baggrunden.

4. Tryk på et program under Automatisk stop for at vælge, om du altid vil stoppe programmet fra at køre, om du vil stoppe, når programmet ikke har kørt i et bestemt stykke tid, eller om du altid vil tillade programmet at køre i baggrunden.

Hvis du automatisk vil stoppe et program, når det ikke har kørt i et givet stykke tid, trykker du på Knap til flere indstillinger > Tidsplan for automatisk stop, og så vælger du, hvor længe et program skal være inaktivt, før det automatisk stoppes.