HTC 10 evo‎

< < Menu

Sådan slettes junk-filerne manuelt

Fjern jævnligt junkfiler, der fylder i din hukommelse eller gør telefonen langsom.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Ryd uønsket.

Programmet Boost+ viser dig, hvor meget lagerplads der bruges af de forskellige junk-filer, såsom cache-filer, reklame-filer, midlertidige filer og installationsprogrammer.

3. Marker eller fjern junk-filerne, som du vil slette.

Du kan trykke på ved siden af ​​en kategori for at se filerne i den.

4. Tryk på Rens-knap for at slette uønskede filer.
Bemærk: I indstillingerne i programmet Boost+ kan du også vælge at få besked, hvis dine junk-filer overskrider en fastsat grænse, eller hvis et program ikke har været brugt i længere tid.