HTC 10 evo‎

< < Menu

Downloade temaer eller individuelle elementer

Find og download færdige temaer og elementer, der gør det let for dig at personalisere din telefon.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på Startskærmen.
  2. Tryk på Skift tema.
  3. Hvis det er første gang, du bruger Temaer, trykker du på Introduktion, og så logger du på med din foretrukne konto.
  4. Tryk på Vis navigationsskuffe > Anbefales.
  5. På skærmen Anbefales trykker du på Flere indstillinger ved siden af hver kategori for at gennemse anbefalede elementer.
  6. Tryk på en miniature for at se detaljeskærmen.
  7. Tryk på Download.
Tip: Hvis du ikke ønsker at downloade temaet eller et element lige nu, kan du trykke på Bogmærke for blot at bogmærke det.

For at anvende temaet efter at du har downloadet det, skal du trykke på Anvend. Hvis dit valgte tema indeholder lyde, ændres din ringetone, meddelelseslyd og alarmlyd også.