HTC 10 evo‎

< < Menu

Flytte indhold fra HTC BlinkFeed

Uanset om det er et felt eller et helt feed, kan du fjerne indhold, du ikke vil se på HTC BlinkFeed.
  • Hvis du vil fjerne et felt, skal du trykke og holde du feltet og trykke på Fjern.
  • Hvis du vil fjerne en feed-kilde, trykker du i sidemenuen ved siden af News RepublicUdvid > Tilføj emner. Tryk herefter på et felt, som er markeret med Undersøgt for at fjerne det.
  • Hvis du vil fjerne sociale netværk eller programmer fra HTC BlinkFeed, trykker du i sidemenuen på Tilføj kilder. Fjern dernæst markeringen for det sociale netværk eller de programmer, du vil skjule fra HTC BlinkFeed.