HTC 10 evo‎

< < Menu

Sådan afspiller du videoer på HTC BlinkFeed

Hvis du har oprettet forbindelse til Wi‍-Fi, og der er en nyhedspostering eller en postering fra de sociale medier, der indeholder en video, afspilles videoen automatisk på flisen.
  • Tryk på en videoflise for at afspille den på hele skærmen. Tryk på titlen på en videoflise for at åbne den tilhørende artikel.
  • Mens videoen afspilles , kan du trykke på skærmen for at se afspilningsknapperne.
  • Du kan slå automatisk afspilning fra, og du kan afspille videoer automatisk via mobildata, ved at trykke på Vis navigationsskuffe for at åbne sidemenuen, og dernæst trykke på Menu > Indstillinger > Videoer afspiller automatisk. Tryk på den ønskede indstilling.