HTC 10 evo‎

< < Menu

Sådan kan du overføre indhold fra din forrige telefon

Afhængigt af operativsystemet på din gamle telefon skal du vælge den rette metode til at overføre indhold til HTC 10 evo.

Fra en Android-telefon

På din gamle eller en anden Android-telefon downloader du HTC værktøj til overførsel og bruger det til at overføre dit indhold til HTC 10 evo. Se Overføre indhold fra en Android-telefon.

Fra en iPhone

Sikkerhedskopiér iPhone-indhold til din iCloud-hukommelse, og overfør herefter indholdet til HTC 10 evo. Se Overføre iPhone indhold med iCloud.