HTC 10 evo‎

< < Menu

Demontering af hukommelseskortet

Hvis du har brug for at fjerne hukommelseskortet, mens HTC 10 evo er tændt, skal du først afmontere hukommelseskortet for at undgå at beskadige filerne på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis hukommelseskortet vises under Flytbart lager, trykker du på ved siden af kortets navn og trykker så på Skub ud.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på > Skub ud.